Beveiligingssysteem

Nood aan een beveilgingssysteem?

Deze donkere dagen doen u twijfelen aan de veiligheid van uw huis?

Steeds toekomen in een donker huis niets voor u?

Lichten blijven nodeloos branden?

En u wenst braakwerken en stof te vermijden?

De Oplossing

We komen luisteren naar uw wensen en geven aan wat mogelijk is. Daarna gaan we samen met u opzoek naar de beste oplossing.

Uw budget

Hierbij houden we rekening met uw budget. Zelfs met een klein start budget kunnen we binnen ons service model u de gepaste oplossing voorstellen. Of liever toch alles in één keer? Ook dit is mogelijk!

Uw tempo

De oplossing van Homatec is volledig modulair. Kies zelf uw prioriteiten, u kunt steeds verder bouwen wanneer u het wenst.

Onze persoonlijke aanpak

 • Huis

  Thuisbezoek

  Wij komen vrijblijvend bij U op bezoek om te luisteren naar uw wensen en de mogelijkheden uit te tekenen toegepast op uw woonst. Uw veiligheid en gebruiksgemak staan hierbij centraal.

 • Offerte

  Offerte

  U ontvangt van ons een transparente offerte waarbij onze twee prijsmodellen worden voorgesteld.

 • Installatie

  Installatie

  Na een akkoord omtrent de offerte kan de installatie en configuratie van het systeem plaatsvinden. Dit duurt 1 tot meerdere dagen afhankelijk van de grote van de installatie.

 • Ondersteuning

  Ondersteuning

  Wij leggen u het systeem volledig uit en ook de komende weken staan we paraat om bij te sturen aan de configuratie waar nodig.

 • Geniet

  Geniet

  Nu alles naar wens is is het aan U om te profiteren van uw nieuw domotica systeem! En bij vragen staan we natuurlijk altijd voor u klaar.

Meer dan een beveiligingssysteem!

Bij Homatec® krijgt u meer dan een beveiligingssysteem. We voorzien een totaal oplossing waarbij sensoren en schakelaars samenwerken om niet alleen in uw veiligheid te voorzien, maar ook uw gebruiksgemak te optimaliseren!

Wenst u meer info?
Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek!

Contacteer ons nu!